|
FORUM ROWEROWE LUDZI Z PASJĄ :)
NIE TYLKO ROWEROWĄ ;)
|
III Lubelski Maraton Turystyczny. |
Autor |
Wiadomość |
piotrf
Kali, prawie wykluczony
|
Wysłany: 2018-05-31, 13:43 III Lubelski Maraton Turystyczny.
|
|
|
Może kogoś zainteresuje, że nieoczekiwanie dość liczna delegacja naszego klubu (początkowo zanosiło się na jednoosobową reprezentację, skończyło się na piątce) wzięła udział w organizowanym przez RL III LMT Nielisz-Cyców-NIemce.
W skład delegacji weszli: JurekS, bacha, KatarzynaZ, WojtekO i piotrf. Wszyscy jechali trasą ok. 210km. i wszyscy (z tego co wiem) w niezłej formie trasę ukończyli.
Nie umawialiśmy się wcześniej na jazdę grupową i tym razem dobrze - każdy mógł jechać własnym tempem i rytmem. Ja nawet parę fotoknotków popełniłem: https://photos.app.goo.gl/kszXbMxixfLgL36B2
Przy okazji nasunęła mi się jedna mało przyjemna myśl. Wystarczyło, żeby trzech najaktywniejszych jak dotąd organizatorów wycieczek KR Maksimum wzięło udział w "zewnętrznej" imprezie a już nikt z pozostałych nie pokusił się o zorganizowanie choćby superlajtowej wycieczki "dookoła komina" i pomimo sprzyjającej aury forum na cały "łykend" zamarło. Zachęcam do jakiejś aktywności i zgłaszania pomysłów wycieczek bo jak widać nie zawsze trzej wyżej wymienieni forumowicze mogą coś zorganizować. |
_________________ "A tutaj skręć prosto"
"to głupi pomysł!" |
|
|
|
 |
Naina
Naina

|
Wysłany: 2018-05-31, 19:19
|
|
|
Kod: | i pomimo sprzyjającej aury forum na cały "łykend" zamarło. | Jejku, jejku! To proste! Jesteście niezastąpieni! |
_________________ Alleluja i do przodu!!! :) |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,015 sekundy. Zapytań do SQL: 8
| |
|